Leestijd: 2 minuten

Helmink is een full-service communicatie IT specialist die al meer dan 15 jaar de marktontwikkelingen innoveert en individualiseert naar effectieve en direct toepasbare oplossingen. Dit kunnen wij niet realiseren zonder de inzet van alle toppers binnen Helmink. In deze nieuwe blogreeks genaamd ‘collega in de spotlight’ geven wij een kijkje in het Helmink-team en wie deze toppers werkelijk zijn!

Maak kennis met Miranda! Deze topper werkt al 14 jaar bij Helmink als Cashflow Controller. Dagelijks is Miranda het eerste aanspreekpunt voor diverse financiële en administratieve zaken.


“Wat houdt jouw functie in?”

“Als Cashflow controller ondersteun ik het management betreft financiële vraagstukken. Daarnaast houd ik mij dagelijks bezig met de financiële huishouding zoals in- en verkoopfacturen, betalingen, incasso’s en het wagenpark.”

Wat trok je in eerste instantie naar Helmink?

“Met toeval kwam ik ‘via via’ in gesprek met het toenmalige management en de klik was er meteen! De vrijheid in werkzaamheden en grote verantwoordelijkheid maken het dat ik hier al 14 jaar met plezier mijn werk uitvoer.”

Wat is je meest trotse moment?

“Dit was 4 jaar geleden. Ik was toen 10 jaar in dienst. Tijdens het kerstdiner met het hele bedrijf werd er door Job een mooie toespraak gehouden. Het doet een mens ontzettend goed om zo gewaardeerd te worden!”

Wat vind je het leukste aan werken bij Helmink?

“Naast mijn verantwoordelijkheden als Cashflow Controller haal ik veel energie uit het regelen van bedrijfsuitjes, relatiegeschenken en kerstpakketten. De dankbaarheid van collega’s en klanten maakt het erg leuk om te doen!”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik veelal met een camera in mijn handen te vinden. Naast het fotografen op de lokale voetbalvereniging waar mijn zoons actief zijn ga ik ook graag de natuur in of ben ik te vinden op feestjes en bruiloften.”

Wat is je favoriete quote?

“Wees jezelf er zijn al anderen genoeg!”

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

“Ik wil mij de komende jaren graag doorontwikkelen op het gebied van fotografie. Er zijn zoveel technieken, toestellen, instellingen die ik eigen wil maken, maar dat komt vast goed!”

Stay tuned voor de volgende collega(‘s) in de spotlight

We hopen dat u het leuk vond om Miranda wat beter te leren kennen. Binnenkort komt de volgende ‘medewerker in de Spotlight’. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten!