Communications Insights

Door de toenemende vraag naar locatie ongebonden werken is een mobile first strategie een belangrijk element om flexibiliteit binnen uw organisatie te faciliteren. Communications Insights zorgt voor inzicht, grip en operationele verlichting, zodat communicatie efficiënt en optimaal ingezet kan worden.

De toepassing

Ambulante medewerkers vertrouwen volledig op hun mobiele communicatie mogelijkheden. Hierbij is, naast het juiste zakelijke abonnement, ook de keuze van devices die ingezet worden van groot belang, zodat elke gebruiker beschikt over de juiste tools. Helmink faciliteert mobiele connectiviteit met de beste providers. Hierdoor wordt voor elke behoefte de optimale combinatie van mogelijkheden en kosten gerealiseerd.

Communications Insights zorgt ervoor dat er één totaaloverzicht ontstaat van alle verschillende abonnementsvormen, het verbruik en de excessen. Dit alles volledig provider onafhankelijk en conform uw eigen (kosten)allocatie structuur. Proactieve monitoring en blokkades zijn live beschikbaar. Tevens zijn operationele wijzigingen en het toevoegen van opties eenvoudig te realiseren. Dit maakt de weg vrij om slimme functionaliteiten toe te voegen.

Door het integreren van de simkaart met cloud telefonie zijn functies zoals gespreksopnames, professionele & uniforme voicemail begroetingen, achterliggende routeringen en het delen van beschikbaarheid direct toegankelijk. Zonder extra handelingen vanuit de gebruiker. Het gevolg hiervan is dat de mobiele werkkracht met dezelfde kwaliteit en mogelijkheden kunnen communiceren. Mét behoudt van inzichten en rapportages, net zoals bij het gebruik van vaste toestellen en/of softphones.

Doordat mobiele devices steeds meer (gevoelige) informatie bevatten is het van groot belang deze pragmatisch te beveiligen en te beheren. Binnen de oplossing is device management volledig opgenomen, zodat er een proactief veiligheidsbeleid kan worden afgedwongen. Door het integreren van Samsung Knox, Android for Work en Apple DEP is de uitrol van devices en het pushen van apps eenvoudig en uniform te realiseren. Daarnaast worden risico’s zoals verouderde software en ongewenste instellingen direct gerapporteerd, zodat passende acties kunnen worden genomen.

Contact

Wilt u meer informatie over hoe u Communications Insights kan inzetten als basis voor een mobile first strategie en daarmee functionaliteiten en inzicht te realiseren binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.