Multisite Location Manager

Kenmerkend voor onze oplossing is de omarming van de dynamiek die het beheer van meerdere locaties met zich meebrengt. De Multisite Location Manager stelt uw organisatie in staat om elke vestiging via elk type verbinding centraal te beheren, te beveiligen en toegankelijk te maken voor derden.

De toepassing

Organisaties met meerdere vestigingen worden regelmatig geconfronteerd met uitdagingen. Het snel realiseren van data- en spraakverbindingen, overgenomen locaties integreren binnen bestaande netwerken en toegang realiseren tussen locaties en applicaties. Door de inzet van deze oplossing is elke locatie hetzelfde; eenvoudig in oplevering, veilig in gebruik en efficiënt in kosten door het toepassen van diverse slimme technieken.

Helmink combineert MPLS en SD-WAN (Edge) om zorg te dragen dat alle locaties over dezelfde functionaliteiten beschikken. Hierdoor ontstaan een aantal grote voordelen die anders niet of gecompliceerd te realiseren zijn. Het centraal inregelen van actief firewall beheer, zowel vanuit de cloud als lokaal, volledig inzicht krijgen in alle vestigingen op basis van ons monitoringssysteem en het veilig toegang verlenen van derden tot bepaalde delen binnen het netwerk. Denk hierbij aan specialistische partners die toegang nodig hebben tot onder andere het alarm, POS (Point Of Sale) devices, pinautomaten en/of (SCADA) systemen voor klimaatregeling.

Door de oplossing te combineren met de turn-key oplevering van connectivity is de fantasie nog de enige beperking. Tijdelijke infrastructuren voor o.a. pop-up stores en voorloop verbindingen kunnen veilig, snel en eenvoudig, binnen dezelfde oplossing, worden ontsloten. Voor maximale performance en uptime kunnen meerdere providers worden gecombineerd mét behoudt van 1 aanspreekpunt. Met dit sterke fundament is elke toekomstige uitbreiding eenvoudig te realiseren. Slimme camera’s, WiFi met iBeacon technologie en IoT devices stellen u in staat om inzichten te realiseren, efficiëntie te verhogen en kosten te optimaliseren. Uiteraard geïntegreerd binnen de Multisite Location Manager en centraal te beheren. Daarnaast is het beheer van IP-adressen (IPAM) en subnetmanagement over alle locaties onderdeel van de oplossing. Via de API HUB is de integratie tussen uw CMDB en/of Asset management systeem te realiseren.

Contact

Wilt u meer informatie over hoe u kunt starten met het inzetten van de Multisite Location Manager binnen uw bestaande omgeving als schaalbaar fundament voor security, kostenoptimalisatie en eenvoudig beheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.