Helmink dienst business intelligence

Business intelligence

Optimaliseer de synergie tussen informatie, processen en medewerkers. In deze tijd van vluchtig (online) contact, versnipperde informatie en constante concurrentie is het samenbrengen van deze data noodzakelijk om voorop te blijven lopen in de markt. Door het inzetten van onze oplossingen en dit te combineren met bestaande (web)applicaties ontstaat een waardevolle bron van informatie waardoor duidelijke inzichten ontstaan. Hiermee stimuleert u innovatie en groei.

Benefits

Met Business Intelligence maken wij het mogelijk om alle relevante data van onze diensten en oplossingen te visualiseren aangevuld met informatie vanuit uw eigen CRM, ERP en andere (web)applicaties. Hierdoor ontstaan meer inzichten in de bedrijfsprocessen en KPI’s van uw organisatie. Dit maakt slimmer en efficiënter werken mogelijk.

Onze Business Intelligence omgeving draagt zorg voor een automatisch synchronisatie van alle gewenste databronnen waardoor een up-to-date overzicht ontstaat. Naast de standaard interactieve rapportages en dashboards kunnen er ook geïndividualiseerde data-sets gemodelleerd en gepubliceerd worden. Door de uitgebreide rechtenstructuur kunnen inzichten veilig en transparant gedeeld worden binnen elke laag van uw organisatie en daarbuiten.

Naast de invulling van Business Intelligence met dashboards, wallboards en rapportages voor sales- operations- en service- afdelingen voegt Helmink een extra laag aan toe met de API HUB. Hierdoor is het mogelijk om automatisch interactie te realiseren tussen uw data en processen. Zo kan de communications omgeving dynamisch gesprekken routeren en kan het netwerk automatisch prioriteit geven aan zakelijk dataverkeer bij piekbelasting.

Door uw informatie logisch gestructureerd en naadloos te laten samenwerken met onze diensten en oplossingen ontstaat er direct een positieve impact binnen uw organisatie. Dit maakt de transformatie naar een data gedreven bedrijfsvoering voor elke organisatie bereikbaar.

Highlights

Passende oplossingen