Onze partners

Onze diensten en oplossingen worden versterkt door de intensieve samenwerking met diverse strategische- netwerk- en beleidspartners. Als organisatie worden wij periodiek getraind en gecertificeerd over de diensten van onze partners. Op deze manier weten wij precies welke diensten goed aansluiten bij ons eigen portfolio en de wensen vanuit uw organisatie.

Strategische partners

Onze strategische partners leveren een bijdrage aan de constante ontwikkeling van onze diensten en oplossingen. Deze ontwikkeling houdt ons gehele portfolio ten alle tijden relevant voor het realiseren van de doelstellingen binnen uw organisatie. Het belang hiervan zorgt ervoor dat wij alleen samenwerken met strategische partners die voldoen aan hoogstaande kwaliteitseisen.

Netwerkpartners

Onze netwerkpartners leveren ieder een toegevoegde waarde door het faciliteren van inspirerende omgevingen waar business en pleasure samenkomen. Samen met deze partners voorzien wij ons gedeelde netwerk en klanten van unieke bijkomstigheden.

Beleidspartners

Onze beleidspartners dragen bij aan een effectieve bedrijfsvoering op basis van diverse disciplines. Het doel is om de juiste informatie, vacatures (o.a. stages), diensten en oplossingen te kunnen verstrekken aan belanghebbenden waarbij wet- en regelgeving gehandhaaft zijn.