Managed Mobile Unit

De Managed Mobile Unit realiseert binnen no-time een veilige verbinding met uw eigen bedrijfsnetwerk. Het is een effectieve manier voor Remote Access projecten om te zorgen dat een beveiligde connectie naar het bedrijfsnetwerk kan worden opzet, ongeacht waar men zich bevind of welk apparaat wordt gebruikt.

De toepassing

Organisaties met medewerkers die vanuit meerdere (klant)locaties opereren worden regelmatig geconfronteerd met een uitdaging; Het snel en/of tijdelijk realiseren van een veilige verbinding met het eigen bedrijfsnetwerk. Met de Managed Mobile Unit (MMU) kiest u voor een flexibele oplossing die met talloze individualisatie opties altijd klaar staat voor uw zakelijke (locatie) uitdagingen.

Plug and play

Uniek aan deze unit is dat het volledig samen te stellen is naar behoefte van de organisatie. Hierbij komt kijken dat er geen technische kennis benodigd is voor het inzetten van de MMU. Deze oplossing is volledig gebaseerd op het ‘plug and play’ principe. Dit zorgt ervoor dat deze oplossing uitermate geschikt is voor tijdelijke locaties. Denk hierbij aan het realiseren van netwerken, monitoring en netwerkbeveiliging bij bouwplaatsen en pop-up stores. Ook voor mobiele locaties zoals in de maritieme sector biedt onze oplossing directe invulling aan stabiele en veilige connectiviteit.

Samenstelling

Standaard wordt de MMU voorzien van diverse noodzakelijke componenten. Denk hierbij aan een noodstroomvoorziening, ter bescherming van apparatuur en borging van continuïteit. Maar ook aan de toepassing van een redundante verbindingen via verschillende providers. Daarnaast wordt de verbinding ten alle tijden gemonitord in ons Network Operations Center. De MMU is in te zetten binnen SD-WAN, MPLS, AZURE, AWS of als stand-alone oplossing.

High-end security

Bij het beheren van een externe toegang op het bedrijfsnetwerk is beveiliging essentieel. De MMU biedt een veilige verbinding met uw eigen netwerk, doordat er standaard high-end security diensten zijn inbegrepen. Zo wordt risico op verlies van gegevens en kwaadaardige activiteiten geminimaliseerd. Onbekende entiteiten zullen geen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Hiernaast is het mogelijkheid filters in uw netwerk toe te voegen. Op deze manier kunt u voorrang geven aan specifiek verkeer, webpagina’s en applicaties of het blokkeren van specifieke applicaties en websites conform bedrijfsbeleid.

Innovatie

Naast het realiseren van een directe en beveiligde (wifi)verbinding met het bedrijfsnetwerk is de Managed Mobile Unit uitermate geschikt voor aanvullende toepassingen zoals Internet of Things (IoT), smart camera’s en beveiliging. De (data)informatie die de devices en sensoren in de MMU verzamelen worden direct ge├»ntegreerd in onze business intelligence omgeving. Dit maakt de MMU multifunctioneel inzetbaar voor huidige en toekomstige toepassingen.

Ervaar het zelf

Wilt u ervaren hoe de Managed Mobile Unit binnen uw bestaande of nieuwe omgeving als schaalbaar fundament voor connectivity, communications en security ingezet kan worden? Plan dan een demo in bij ons op kantoor.