Helmink dienst security

Security

Overal toegang tot uw netwerken en data zonder beperkingen. Helmink biedt beveiligingsoplossingen die beleid en gebruik naadloos met elkaar integreren. Meerlaagse beveiliging gecombineerd met het toepassen van encryptie voorkomt dat uw organisatie reputatieverlies en economische schade leidt. Onze specialistische kennis en ervaring zetten wij in zodat u overal veilig kunt werken.

Benefits

Beveilig uw informatie en eigendommen lokaal en in de cloud met onze security diensten. Naast actieve detectie, isolatie en reactie dragen wij ook preventief zorg aan de continuïteit van uw organisatie. Verbindt daarnaast altijd snel, centraal en veilig tot (cloud)netwerken en (web)applicaties doormiddel van MultiFactor Authenticatie (MFA).

Security op firewall niveau wordt op locatie en/of redundant vanuit de cloud gerealiseerd. Organisaties met meerdere locaties profiteren niet alleen van onze uiterst kostenefficiënte MPLS netwerken maar ook van dynamische zero-touch SD-WAN (Edge) omgevingen of een naadloze integratie van beiden. Realiseer een onbeperkt aantal hybride (cloud)netwerken centraal beheerd en beveiligd met ongeëvenaarde flexibiliteit, snelheid, inzichten en functionaliteiten.

Wij zetten proactieve beveiligingsmaatregelen in en complementeren daarmee antivirus software. Met geavanceerde web content filters wordt schadelijk (internet)verkeer en ongewenst materiaal direct geblokkeerd op elk device en op elk netwerk. Ook het ontmoedigen of prioriteren van (web)applicaties is naar wens in te richten zodat uw netwerken volledig ingezet kunnen worden voor zakelijk gebruik.

Security gaat verder dan enkel de beveiliging van netwerken, systemen en de bewustwording bij eindgebruikers. Waarborg de continuïteit van uw organisatie met geografisch gescheiden back-up’s van fysieke-, virtuele- en cloud- omgevingen voor herstel van defecte systemen of het terugplaatsen van onterecht verwijderde gegevens.

Highlights

Passende oplossingen