Managed KPN

Helmink is KPN Excellence Business Partner. Dit houdt in dat wij gecertificeerd zijn voor het aanbieden van alle zakelijke communicatie- en data oplossingen van KPN. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van KPN direct voor onze klanten verzorgen.

Managed voice & connectivity powered by KPN ÉÉN

Met KPN ÉÉN wordt internet, vast bellen en/of mobiele telefonie gecombineerd met aanvullende diensten zoals Microsoft 365 en MKB TV. U kiest zelf welke combinatie van producten en diensten het beste bij uw organisatie past. Met KPN ÉÉN via Helmink bent u altijd verbonden en zijn combinaties met ons eigen dienstenportfolio mogelijk. Deze combinaties creëren unieke mogelijkheden voor uw organisatie.

KPN ÉÉN MKB

KPN ÉÉN MKB is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw onderneming. U kunt KPN ÉÉN MKB gefaseerd inzetten door stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en per dienst over te stappen. U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid in uw communicatieoplossing en betere bereikbaarheid. Hiernaast ervaart u als ondernemer het gemak van één contract en één factuur. Geen hoge eenmalige investeringen, maar een vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Integratie eigen portfolio

KPN ÉÉN wordt versterkt door de integratie met ons eigen portfolio. Door gebruik te maken van onze API HUB is het koppelen van externe applicaties ter verrijking van uw mobiele- en netwerkdata alsmede het synchroniseren van deze informatie naar het CRM systeem mogelijk. Zo kan de telefonie omgeving dynamisch gesprekken routeren en kan het netwerk automatisch prioriteit geven aan zakelijk dataverkeer bij piekbelasting.

Om een always-on connectiviteit te realiseren maken wij gebruiken van ons Network Operations Center (NOC). 24/7 Wordt uw verbinding gemonitord op basis van beschikbaarheid en continuïteit. Beschikt uw organisatie over meerdere netwerken/locaties? Integreer dan een dynamische SD-WAN omgeving binnen uw organisatie. Realiseer een onbeperkt aantal hybride (cloud)netwerken centraal beheerd en beveiligd met ongeëvenaarde flexibiliteit, snelheid, inzichten en functionaliteiten.

Naast het waarborgen van een always-on connectiviteit is het mogelijk de dienstverlening van KPN uit te breiden met onze Security en Business Intelligence diensten. Zo wordt naast actieve detectie, isolatie en reactie ook preventief zorg aan de continuïteit van uw organisatie. Door de adoptie van Business Intelligence realiseert u een 360 graden view over uw gehele communicatie linie. Op deze manier beschikken uw (Klant Contact Center) medewerkers over relevante informatie waardoor uw klanten en partners doeltreffend en snel geholpen kunnen worden. Indien er op bepaalde afdelingen meer behoefte is aan specifieke functionaliteiten combineer KPN dan met onze OmniChannel ContactCenter oplossing.

ServicePortal

Het Helmink Serviceportal stelt u in staat om zelf eenvoudig dagelijks beheer uit te voeren. U beschikt over de mogelijkheid direct wijzigingen door te kunnen voeren voor uw gehele mobiele linie. Denk hierbij aan het op- en afschalen van uw abonnementen. Ter aanvulling van het Serviceportal worden uw KPN gerelateerde service- en order- aanvragen met overzichtelijk SLA’s in behandeling genomen en heeft u altijd direct en persoonlijk contact met onze experts.

Voordelen KPN Zakelijk via Helmink

  • Gecertificeerde consultants en engineers
  • hooggewaardeerde KPN Excellence Business Partner
  • ISO27001 gecertificeerd
  • 24×7 support van onze experts
  • 24×7 monitoring in ons Network Operations Center (NOC)
  • Geschikt voor koppeling met managed Microsoft Teams
  • Geschikt voor koppeling met OmniChannel ContactCenter
  • Geschikt voor koppeling met Whatsapp for business
  • meer dan 15 jaar ervaring & kennis binnen telecom / integratie spectrum

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die Helmink biedt in combinatie met de diverse diensten van KPN Zakelijk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Business Consultant.

Erwin Blijdorp
Erwin BlijdorpSenior Business Consultant