Helmink dienst communications

Communications

De manier waarop mensen onderling communiceren verandert continu. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken communicatie slimmer en gemakkelijker, maar het verwachtingspatroon over bereikbaarheid is hierdoor ook vele malen hoger. Een visionaire kijk op communications – en alles wat daarmee samenhangt – is in deze hyper connected wereld daarom noodzakelijk.

Benefits

Communications is hét fundament waarop organisaties hun business kunnen bouwen. Realiseer locatie ongebonden samenwerking met collega’s en alle betrokkenen. Integraal en volledig in te richten naar de behoeften van uw organisatie en daarom moeiteloos mee kan groeien met uw ambities en doelen. Nu en in de toekomst.

Helmink levert alle moderne UCaaS functionaliteiten zoals vaste telefonie met een bureautoestel, softphone, vast/mobiel-integratie, omnichannel contactcenter (chat/social/sms), WebRTC en video (conferencing). Alle communicatiemiddelen kunnen modulair met elkaar worden gecombineerd. Locatie-, tijd- en device- onafhankelijk direct vanuit de cloud.

Organisaties kunnen stapsgewijs en geïndividualiseerd functionaliteiten inzetten. Naast het dagelijks gebruik van de talrijke features is inzicht in het gebruik en de verzamelde informatie een grote toevoeging in het maken van strategische en operationele keuzes. Deze data is dan ook naadloos te gebruiken in onze Business Intelligence dashboards.

Of het nu gaat om retail, stichtingen, service en/of commerciële organisaties: wij begrijpen wat er nodig is om communicatie efficiënt binnen én met bestaande processen te integreren. Dit alles met de hoogst mogelijke security en uptime.

Highlights

Passende oplossingen