Onze certificeringen

Met onze certificeringen waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening en bedrijfsvoering. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde normen en richtlijnen voor het uitvoeren van onze werkzaamheden.

ISO 27001:2022 Certificering

Het ISO 27001:2022 certificaat garandeert dat de verwerking, toegang tot informatie, integriteit en beveiliging hiervan binnen onze gehele organisatie voldoet aan hoge eisen. Dankzij ons gecertificeerde managementsysteem kunnen wij met gepaste trots melden dat wij zijn toegetreden tot een select gezelschap dat privacy- en dataveiligheid centraal stelt. Jaarlijks vindt er een strenge controle audit plaats op het ontvangen certificaat. Dit geeft de zekerheid dat het strikte beleid rondom informatiebeveiliging continu onder de aandacht is en wij hiermee aan de hoge standaarden blijven voldoen.

Certificaat weergeven

ISO 9001 Certificering

Het ISO 9001 certificaat garandeert dat onze organisatie voldoet aan specifieke eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze eisen omvatten onder meer het vaststellen van doelstellingen voor kwaliteit, het documenteren van processen, het beoordelen van klanttevredenheid, het uitvoeren van interne audits en het continu verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Certificaat weergeven

Odido Unlimited Business Partner

Helmink is gecertificeerd Unlimited Business Partner van Odido. Deze certificering biedt u de garantie dat u, zowel in vast als mobiel en vast-mobiel integraties, altijd geadviseerd wordt op basis van de meest actuele ontwikkelingen en oplossingen. Helmink levert het complete spectrum van oplossingen binnen het (groot)zakelijke portfolio van Odido.

KPN Excellence Business Partner

Helmink is KPN Excellence Business Partner. Dit houdt in dat wij gecertificeerd zijn voor het aanbieden van alle zakelijke communicatie- en data oplossingen van KPN. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van KPN direct voor onze klanten verzorgen.

CISCO-Meraki Select Integrator

Helmink is gecertificeerd CISCO-Meraki Select Integrator. Deze certificering biedt u de garantie dat u op het gebied van networking en security altijd geadviseerd wordt op basis van de meest actuele oplossingen. Onze engineers beschikken over alle benodigde kennis en expertise om de betreffende producten, oplossingen en diensten te ontwerpen, te realiseren en te beheren.

Microsoft Silver Partner

Helmink is Microsoft Silver Partner. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen die Microsoft stelt om u te voorzien van het juiste advies en inrichting op een groot deel van het Microsoft portfolio. Wij zijn actief in onderstaande segmenten en breiden dit constant uit door middel van trainingen en gerealiseerde klant oplossingen.

  • Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Security
  • Communications
  • Enterprise Mobility Management