Werken bij

Cultuur

Onze cultuur is gebaseerd op de kracht van het individu en de constante drang naar innovatie en vooruitgang. Er is alle ruimte om dagelijks een significante bijdrage te leveren in de ontwikkeling van de organisatie en jezelf.

Bij ons werken staat garant voor een hoop leren, veel uitdagingen en plezier in je vak. Onze ambitie gecombineerd met de constante ontwikkelingen in onze branche zorgen ervoor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe enthousiastelingen om ons team te versterken.

Jouw nieuwe collega’s komen uit alle windstreken en zijn van alle leeftijden. Naast relevante opleidingen en/of werkervaring is talent, ambitie en teamspirit van groot belang om succesvol te worden binnen Helmink. Mocht jij geen directe match zien in de vacatures maar denk je wel een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie stuur dan een open sollicitatie in.

Groepsfoto Helmink

Samen werken aan jouw groei

Jezelf blijven ontwikkelen is altijd een goed idee. Door te groeien in wie je bent en wat je kunt, haal je het beste uit jezelf. Om hier bij te helpen stellen wij de online trainingen van GoodHabitz beschikbaar. Dit online leerplatform biedt meer dan 100 trainingen aan die die je zowel in je werk als in je privéleven kunt gebruiken.