Helmink

Als voorloper in de markt verandert Helmink het ICT landschap. Iedere dag opnieuw. Het doel? Ervoor zorgen dat organisaties intern én extern optimaal kunnen communiceren, slimmer samenwerken en veilig verbonden zijn.

Innoveren

Onze manier van leven, werken en zaken doen veranderd. Mensen, apparaten en diensten zijn door de jaren heen steeds meer met elkaar verbonden. Door innovatie loopt u voorop in deze digitale wereld en behoudt uw organisatie zijn bestaansrecht.

Ondernemen

Ondernemen betekent kansen zien, kansen benutten en daarmee waarde creëren. ICT oplossingen moeten de reis van uw organisatie aandrijven. Niet afremmen. Een partner die verder kijkt dan het primaire vraagstuk is noodzakelijk.

Helmink

Helmink is een groep van gedreven IT professionals met meer dan 15 jaar bestaansrecht. Samen zorgen wij ervoor dat organisaties optimaal kunnen communiceren, slimmer samenwerken en veilig verbonden zijn. Wij realiseren dit door het ontwikkelen, leveren en beheren van duurzame communicatie, integratie en data oplossingen.

Cultuur

Onze cultuur is gebaseerd op de kracht van het individu en de constante drang naar innovatie en vooruitgang. Wij denken niet alleen mee met onze klanten, maar adviseren breder dan de primaire vraag. Dit zien wij niet als een extra service, maar als de standaard.

Duurzaam

Wij houden rekening met de wereld om ons heen, zijn bewust van ons handelen en nemen daarin verantwoordelijkheid. Waar mogelijk zetten wij ons belangeloos in voor maatschappelijke projecten.

Bestaansrecht

Klanten zijn de basis van ons bestaan. Wij zetten ons dagelijks proactief in om relevante marktontwikkelingen te individualiseren naar toepasbare oplossingen voor onze klanten.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening kan meegroeien met de ambities van onze klanten. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken en partners.

Het team