Helmink

Als voorloper in de markt verandert Helmink het ICT landschap. Iedere dag opnieuw. Het doel? Ervoor zorgen dat organisaties intern én extern optimaal kunnen communiceren, slimmer samenwerken en veilig verbonden zijn.

Over ons

Helmink is een Managed Service Provider (MSP) die al meer dan 15 jaar de marktontwikkelingen innoveert en individualiseert naar effectieve en direct toepasbare ICT-oplossingen. Zo geloven wij dat bedrijfscultuur, betrokkenheid, gebruikerservaring en de adoptie van de juiste tools de digitale revolutie de realiteit van vandaag maken. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn wij een sterke samenwerkingspartner voor organisaties van elke omvang. Ontdek meer over ons aan de hand van onze bedrijfsfilm en kernwaarden.

Ambitie

Onze ambitie is om de meest disruptieve Managed Service Provider (MSP) te zijn. Deze doelstelling hebben wij vertaald in een roadmap waaraan wij dagelijkse onze handelingen meten. Door onze oplossingen te faciliteren vanuit één dynamisch en schaalbaar platform zorgen wij ervoor dat enterprise functionaliteiten voor elk type organisatie binnen handbereik zijn.

Duurzaamheid

Wij houden rekening met de wereld om ons heen, zijn bewust van ons handelen en nemen daarin verantwoordelijkheid. Naast bewustwording en energiebesparende maatregelen komt dit ook terug in onze cloudstrategie, inzet van hardware en partners waar wij mee samenwerken. Daar waar mogelijk zetten wij ons belangeloos in voor maatschappelijke projecten.

Expertise

De deskundigheid van ons team uit zich in toekomstvaste diensten en oplossingen. Deze diensten en oplossingen dragen bij aan het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Door het organiseren van trainingen, opleidingen en het uitwisselen van ervaringen zijn wij dé partner binnen ons vakgebied. Deze werkwijze stelt onze klanten in staat om toekomstvast te ondernemen.

Samenwerken

Om het beste resultaat te behalen geloven wij dat nauw samenwerken met onze klanten van noodzakelijk belang is. Dit zorgt ervoor dat onze klanten voorop lopen in de digitale revolutie. Wij denken niet alleen mee met onze klanten, maar adviseren breder dan de primaire vraag. Dit zien wij niet als extra service, maar als de standaard.

Het team

Groepsfoto Helmink