Helmink dienst connectivity

Connectivity

Altijd online, altijd verbonden. Het lijkt zo vanzelfsprekend tegenwoordig. Het belang van connectivity wordt pas goed duidelijk op het moment dat er even géén verbinding meer is. Een goede infrastructuur is daarom onmisbaar en voor organisaties zelfs een doorslaggevende factor om business te kunnen doen.

Benefits

Op elke locatie in Europa en diverse locaties wereldwijd leveren wij de best mogelijke verbinding. Alle type netwerkverbindingen en infrastructuur providers laten wij naadloos met elkaar samenwerken. Met de meest moderne VDSL, coax, satelliet, mobiele, IoT en glasvezel verbindingen zorgen wij altijd voor de beste connectie.

Uniek in ons connectivity portfolio is dat wij de verbindingen turn-key leveren en combineren al dan niet redundant uitgevoerd. Direct aangesloten op internet of via onze security diensten. Profiteer van gereguleerde toegang tot uw hybride netwerken door het inzetten van state-of-the-art (cloud)firewalls; veilig en centraal beheerd.

Een dynamisch en hoog capaciteit datanetwerk is noodzakelijk om alle connectivity in te zetten voor dagelijks gebruik. Helmink implementeert én beheert de hoogwaardige routers, switches, zelfhelende netwerken en slimme WiFi access points die onmisbaar zijn om de toenemende cloud en communications diensten zorgeloos op de moderne werkplek te faciliteren.

Om een always-on connectiviteit te realiseren is onze 24/7 monitoring niet alleen actief als er iets mis gaat, maar slim en voorspellend. Door het toepassen van Artificial Intelligence in ons Network Operations Center (NOC) worden aan de hand van trendanalyses mogelijke problemen en storingen pro-actief voorkomen.

Highlights

Passende oplossingen