Leestijd: < 1 minuten

Helmink is trots om tot één van de eerste bedrijven in Nederland te behoren die de nieuwste versie van de ISO 27001-certificering hebben behaald. Deze certificering onderstreept onze voortdurende inzet voor informatiebeveiliging en het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens.

Waar wij al 3+ jaar ISO 27001 gecertificeerd zijn is de ISO 27001:2022 variant een significante update die nieuwe uitdagingen en risico’s van het moderne digitale tijdperk aanpakt. Het benadrukt de behoefte aan een proactieve en alomvattende aanpak van informatiebeveiliging en biedt een robuust raamwerk voor het identificeren, beoordelen en beheren van beveiligingsrisico’s binnen onze organisatie.

Ons team heeft zich ingespannen om aan de strenge eisen van de ISO 27001:2022 te voldoen en we hebben uitgebreide interne audits en externe evaluaties ondergaan om de geldigheid van onze processen en procedures te waarborgen. Deze certificering is een bevestiging van ons voortdurende streven naar excellentie en onze toewijding aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

De combinatie van deze ISO 27001:2022 met onze ISO 9001 certificering (gericht op kwaliteit van onze dienstverlening) garandeert klanten dat Helmink zich voortdurend inzet om uitzonderlijke service te bieden en klantgegevens te beschermen volgens de nieuwste normen en best practices.