Leestijd: 3 minuten

Helmink is een full-service communicatie IT specialist die al meer dan 15 jaar de marktontwikkelingen innoveert en individualiseert naar effectieve en direct toepasbare oplossingen. Dit kunnen wij niet realiseren zonder de inzet van alle toppers binnen Helmink. In deze nieuwe blogreeks genaamd ‘collega in de spotlight’ geven wij een kijkje in het Helmink-team en vertellen wij wie deze toppers werkelijk zijn!Maak kennis met Lindsay

Voor velen beter bekend als Lin! Lindsay werkt al 7 jaar bij Helmink als Operations medewerker. Dagelijks is ze het eerste aanspreekpunt voor klanten en biedt ze daarbij 1e lijns support. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het organiseren van leuke uitjes voor het hele team!

Wat houdt jouw functie bij Helmink in?
“Mijn functie is een combinatie rol van operations en het bieden van support over ons mobiele telefonie portfolio. Dit doe ik zowel via de telefoon als via ons ticketsysteem. In de nabije toekomst wordt dit uitgebreid middels andere platformen, denk hierbij aan chat.”

Wat trok je in eerste instantie naar Helmink?
“Toen ik mijn directiesecretaresse opleiding had afgerond zocht ik een baan, maar ik was niet heel enthousiast over de opties die passen bij deze opleiding. Ik was volledig blanco, maar het leek mij wel interessant om te werken bij een bedrijf dat zich richt op ICT. Tijdens mijn kennismakingsgesprek in 2014 merkte ik ook snel op dat het een fijn bedrijf is om voor te werken. Een fulltime baan met een leuke sfeer en gezellige collega’s. Ik kom de dag goed door!”

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?
“Mijn werkdag begint met het brood uit de vriezer halen zodat we in de middag gezellig gezamenlijk kunnen lunchen (ach, iemand moet het doen ?). Zonder gekkigheid… Eerst controleer ik altijd of er spoed (aan)vragen zijn vanuit onze klanten. Vervolgens begin ik met de (aan)vragen (tickets) die op deze dag gepland staan. Dit zijn individuele wijzigingen, activeren van nieuwe abonnementen, het verwerken van volledige nieuwe projecten, facturatie vraagstukken, ondersteuning aan klanten en commerciële vraagstukken. Als u naar het nummer van Helmink belt, krijgt u voornamelijk mij aan de lijn. Uiteraard sta ik u altijd vrolijk te woord!”

Wat vind je het leukste aan werken bij Helmink?
“De sector; verrassend interessant en het blijft maar vernieuwen. Daarnaast ook het contact met klanten en de mobiele projecten welke verwerkt moeten worden. En uiteraard ook de gezellige uitjes die we met het team doen; een pubquiz, borreltje en een potje yahtzee!”

Wat zijn de grootste uitdagingen waar je tegenaan loopt?
“Pfoe… goede vraag. Dat is dan toch het structureren van bedrijfsprocessen bij klanten omtrent ons eigen portfolio, maar hier haal ik tegelijkertijd ook veel motivatie uit! Het geeft een goed gevoel als ik de klant heb geholpen.”

Wat is je meest trotse moment bij Helmink?
“Het feit dat klanten, collega’s en soms zelfs partners naar mij vragen voor mijn expertise omtrent mobiele telefonie en proceskennis. Dat doet mij toch elke keer stiekem wel goed.”

En dan nu wat leuke vragen

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Ik ben echt een mensen-mens. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden. Van niks doen en lekker koken tot aan in de auto stappen en kijken waar we eindigen. Het is altijd “feest” en waar het “feest” is, is Lin!”

Wat is jouw guilty pleasure?
“FRIENDS de serie, maak niet uit waar, wanneer of hoe laat… FRIENDS.”

I’m not so good with the advice… Can I interest you in a sarcastic comment? – Chandler Bing

Wat is één ding waar je niet zonder mee kunt leven?
“Mijn familie. Mijn ouders hebben 7 kinderen. Ik ben de jongste van 4 broers en 2 zussen. En dan ben ik ook nog eens trotse tante van een grote hoeveelheid neven en nichtjes!”

Wat is je favoriete quote?
“La vie est faite de petit bonheurs” oftewel; het leven is gemaakt van klein geluk. Dat is wel mijn “levensquote”. Ik word gelukkig van de kleine momenten / dingen in het leven. Zo ben ik ook opgevoed en tja klein geluk… Ik ben tenslotte ook maar 1.55m…”

Wat is je grootste angst?
“Mijn grootste angsten zijn clowns ? en octopussen ?. Hoef ik niet uit te leggen toch?”

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?
“Ik ben een levensgenieter. Ik hoop dat ik over 5 jaar nog net zo gezond ben en geniet als dat ik vandaag en morgen doe!”

Wat is iets dat niet veel mensen van je weten?
“Ik kan mij verliezen in het universum, maar een schaakspel ga ik ook zeker niet uit de weg. Even de gedachtes opzij zetten en de hersenen laten kraken.”

Stay tuned voor de volgende ‘Collega in de spotlight’

We hopen dat u het leuk vond om onze Operations topper wat beter te leren kennen. Over 2 weken komt de volgende ‘medewerker in de Spotlight’ online, in dit geval beter gezegd ‘medewerkers in de spotlight’. Aan het woord komen namelijk de nieuwe talenten binnen Helmink.