Leestijd: 2 minuten

Naast dat wij onze blog gebruiken om u op de hoogte te houden van de meest relevante ICT ontwikkelingen delen wij ook regelmatig een kijkje in de keuken. Zo hebben wij laatst een ‘behind the scenes’ van onze nieuw bedrijfsfilm gepubliceerd. In deze blog nemen wij u in een vogelvlucht mee langs onze eerste helft van 2021. Zo bent u weer helemaal bij over de ontwikkelingen binnen Helmink, wel zo makkelijk!

?‍♂️ Welkom Tim van der Waal

Twee weken geleden mochten wij Tim van der Waal verwelkomen als nieuwe Interne Team Lead. Tim zal zijn proactieve houding en ervaring inzetten om onze Operations en ambitieuze doelen op te schalen met behoud van snelheid, kwaliteit en uitmuntendheid over de hele linie.

De deuren van Helmink staan altijd open voor gedreven mensen met ambitie. Ben of ken jij de enthousiasteling die bij ons wilt komen werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Werken bij Helmink 2021

? Gloednieuwe bedrijfsfilm

Zoals in de inleiding al staat beschreven hebben wij recentelijk onze gloednieuwe bedrijfsfilm gepubliceerd! Het eindresultaat kunt u hieronder bewonderen. Bent u daarnaast benieuwd naar het gedachtegoed achter de film? Lees dan onze ‘behind the scenes‘ blog.

Helmink bedrijfsfilm 2021

? Succesvolle samenwerking

Onze diensten en oplossingen krijgen pas waarde op het moment dat deze door klanten succesvol worden toegepast. De ervaringen die hieruit voortvloeien verwerken wij tot referenties. Recentelijk hebben wij weer een mooie referentie mogen vormgeven in samenwerking met Genencor International B.V. (IFF). Klik op de onderstaande button voor een overzicht van inspirerende referenties waarin diverse diensten en oplossingen multidisciplinair zijn ingezet.

?️ De Helmink Podcast

Begin dit jaar zijn wij begonnen met de Helmink podcast. In deze podcast laten wij onze eigen kennis schijnen op interessante topics, nieuws & trends, maar ook laten wij relevante partijen uit de markt en (eigen) ervaringsdeskundigen aanschuiven.

Begin september zullen wij onze vijfde podcast lanceren! Deze podcast staat volledig in het thema van Microsoft Teams en videoconferentie . Onze podcast is te beluisteren op uw favoriete platformen.