Leestijd: 3 minuten

Waar wij een ongeveer een half jaar geleden een terugblik op de eerste helft van 2021 hebben gepubliceerd gaan we in deze blog langs het tweede deel van 2021. Zoals u verwacht hebben we namelijk ook in de tweede helft van 2021 niet stil gezeten. Het afgelopen jaar hebben wij gebruikt om de organisatie weer 2 jaar in de toekomst voorop te laten lopen door fors te investeren in security en management systemen, het uitbreiden van ons portfolio en het verwelkomen van nieuwe collega’s.

? Uitbreiding portfolio met Narrowcasting

Het is en blijft een iconisch beeld; de gigantische schermen op Times Square. Op grootschalig niveau wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken en vasthouden. Deze techniek, genaamd Narrowcasting, hebben wij de laatste tijd eigen gemaakt en al effectief mogen inzetten bij klanten. De toevoeging van Narrowcasting aan ons portfolio hebben wij in werking gezet omdat wij merken dat organisaties steeds meer behoefte krijgen aan real-time informatievoorziening richting medewerkers, klanten en partners. Narrowcasting is een oplossing die dit effectief inricht, ongeacht boodschap.

Wij dagen u uit om samen met ons de informatiebehoefte van uw klanten, medewerkers en/of leveranciers door te vertalen naar een unieke Narrowcasting oplossing. Deze gezamenlijke sessie verzorgen wij voor u en uw team in onze eigen showroom. In deze ruimte kunnen wij real-time alle ideeën op onze eigen narrowcasting omgeving tonen. Neem contact op met onze marketing afdeling om uw sessie te plannen.

? Nieuwe collega’s

Voor ons bestond de tweede helft van 2021 grotendeels uit een zoektocht naar ambitieuze nieuwe collega’s. Waar wij Tim van der Waal hebben mogen verwelkomen als Operations Team Lead is sinds kort ook Erik Dunning bij de club gekomen als ervaren VoIP / UC engineer, Daarnaast starten er in februari nog eens 5 nieuwe collega’s. Binnenkort ziet u uiteraard op onze Linkedin de introducties van deze nieuwe toppers.

De deuren van Helmink staan altijd open voor gedreven mensen met ambitie. Ben of ken jij de enthousiasteling die bij ons wilt komen werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

? Bewustwording jeugd

Iedereen loopt rond met een smartphone, gebruikt apps en werkt op een laptop. Alleen weten weinig mensen hoe dit nu eigenlijk werkt. Dat is best een risico en daar willen wij graag bij helpen. Onder het motto ‘jong geleerd, oud gedaan’ gaan wij de jeugd aan de hand van interactieve sessies kennis laten maken met ICT. Wij willen ervoor zorgen dat de jeugd stevig in hun schoenen staan als het op de digitale wereld aankomt. Zodra het allemaal weer kan zullen wij starten met deze interactieve sessies, uiteraard houden wij u op hiervan op de hoogte! Dit doen wij onder andere in samenwerking met SOB Barendrecht en de Gemeente Ridderkerk.

? Maak kennis met Helmink

Maak kennis met Helmink is een initiatief om de wensen van uw organisatie en onze expertise dichter bij elkaar te brengen. In een laagdrempelig gesprek leren we elkaar beter kennen en vertalen wij uw wensen door naar toepasbare ICT oplossingen. Of er een vervolg komt na deze afspraak laten wij geheel aan u over. Elke week kunt u in vaste blokken een afspraak plannen met een specialist van Helmink. Navigeer naar de pagina om een afspraak te maken!

De voordelen?

  • Vrijblijvende kennismaking
  • Laagdrempelig gesprek.
  • Relevante informatie voor organisaties van elke omvang.
  • U bepaalt zelf wanneer u contact wenst te hebben.
  • Uw gegevens worden niet ongevraagd gebruikt voor marketing doeleinden zoals het versturen van nieuwsbrieven.

?️ Animatie video’s

Het is een uitdaging om de diversiteit aan diensten van onze organisatie kort en krachtig uit te leggen. Wij zijn deze uitdaging aangegaan om dit binnen 30 seconden te doen in de vorm van animatie video’s. Zo spreekt ons portfolio meer tot de verbeelding bij onze (toekomstige) klanten. De gloednieuwe animatie video’s staan nu live op onze dienstenpagina’s.

? Uitbreiding wagenpark

Naast onze iconische Volkswagen UP’s beschikken wij nu ook over een gloednieuwe Volkswagen Caddy. Volledig in huisstijl en voorzien van een handige inrichting. Ideaal voor als wij bijvoorbeeld onze Managed Mobile Unit (MMU) gaan leveren! Heb jij de nieuwe aanwinst al zien rijden?

De Caddy voldoet daarnaast aan de milieueisen zodat we op elke plek in Europa terecht kunnen. Ook volgen binnenkort een aantal nieuwe volledig elektrische auto’s die bijdragen aan het verlagen van onze CO2 footprint. Deze groene stappen maken wij in samenwerking met onze mobiliteitspartner Ames.