Lunch & borrel2020-11-09T14:31:19+00:00

Lunch & Borrel

Over de functie

I’m gonna make you an offer you can’t refuse…

Als snel groeiende organisatie hechten wij veel waarde aan de momenten waar wij als team even samen kunnen komen en kunnen relaxen. Hiervoor zoeken wij iemand die het leuk lijkt dit dagelijks te organiseren in onze unieke hangout. Dat uit zich in het voorzien van een uitgebreide lunch en om met enige regelmaat een borrel te organiseren waarbij er een ruime keuze is aan hapjes en drankjes. Je krijgt de vrijheid om zelf lunchgerechten te bedenken en de benodigde ingrediënten in huis te halen. Dus weet jij heerlijke soep-, salade- of andere lunchrecepten reageer dan vooral op deze vacature!

You had me at hello…

  • Jij beschikt over heerlijke lunchrecepten waar een ieder van zal smullen!
  • Je zingt graag mee met de top 40 want de muziek staat altijd aan!
  • Je beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid en hebt een goed gevoel voor humor!

Go ahead, make my day…

  • Je bent gedurende de week vijf dagen beschikbaar. De werktijden vallen tussen 11:00 – 14:00 uur.
  • Je woont op fietsafstand van ons kantoor in Ridderkerk.
  • Je bent verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van de lunch, schoonhouden van de hangout, aanvullen van de producten, boodschappen bestellen en zoals eerder aangegeven ook het organiseren van borrels!

Yeah, let’s talk business…

  • Fiets van de zaak.
  • Gezellige collega’s.
  • Jaarlijkse uitjes.

There’s no place like home…

Helmink is een full-service communicatie IT specialist die al meer dan 15 jaar de marktontwikkelingen innoveert en individualiseert naar effectieve en direct toepasbare oplossingen. Wij geloven dat bedrijfscultuur, betrokkenheid, gebruikerservaring en de adoptie van de juiste tools de digitale revolutie de realiteit van vandaag maken. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor organisaties van elke omvang.

To infinity and beyond…

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je Helmink nader leren kennen? Wij jou ook! Mail je CV en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NADRUKKELIJK NIET OP PRIJS GESTELD

Contact

Bel ons op 088 43 56 465.
Hebt u liever dat wij contact met u opnemen?

Contact