InAxtion

InAxtion is een ambitieus uitzendbureau dat groot is geworden door het bouwen aan langdurige relaties met hun uitzendkrachten. Hierbij ligt de focus op vertrouwen en respect. De opdrachtgevers ervaren InAxtion dan ook als een betrouwbare partij, die goede vakmensen levert.

De uitdaging

Waar het ooit begon met het faciliteren van mobiele telefoons en abonnementen voor de uitzendkrachten van InAxtion, is deze samenwerking uitgegroeid tot het implementeren van multidisciplinaire communicatie en connectiviteit oplossingen organisatie breed. De gedeelde toekomstvisie van InAxtion en Helmink maakt deze samenwerking al 15 jaar tot een succes.

Spraak en data komen samen

Het logische gevolg was het aanpakken van de vaste telefonie en verrijking hiervan. De stap van een traditioneel telefonie systeem op locatie naar een moderne en schaalbare cloud oplossing werd ingezet. Hierdoor is het, naast het realiseren van goede bereikbaarheid en schaalbaarheid, ook mogelijk om gesprekken te verrijken met real-time (klant)informatie; altijd en direct inzichten van de verkeerstromen. InAxtion kan blijven meegroeien met de wensen van de medewerkers, uitzendkrachten, opdrachtgevers en zorg dragen voor een optimale dienstverlening.

“Door het volle enthousiasme, flexibele houding en het outside the box denken van Helmink is er een goede samenwerking ontstaan”

Hoogwaardige connectiviteit

Naast de moderne cloud oplossing beschikt InAxtion nu over hoogwaardige en kostenefficiënte connectiviteit  (internet en WiFi) die volledig redundant uitgevoerd is over de gehele linie van de organisatie (in totaal 9 vestigingen). InAxtion profiteert hierbij van gereguleerde toegang tot het eigen netwerk door het inzetten van state-of-the-art (cloud)firewalls gecombineerd met SD-WAN. Het netwerk wordt constant gemonitord en volgens de hoogste standaarden proactief beveiligd in ons eigen Network Operations Center.

“Helmink is een innovatieve partner die meedenkt en meewerkt aan de processen van InAxtion”

Voorsprong in de markt

De geïmplementeerde oplossingen zijn volledig geïndividualiseerd naar de processen van InAxtion, waarbij ‘gereed voor de toekomst’ de leidraad is. Dit betekent dat InAxtion kan blijven meegroeien met de constant veranderende wensen en eisen in de markt en van de opdrachtgevers. Ook in deze huidige wereld waarbij thuiswerken de nieuwe realiteit is; was de overstap naar een cloud omgeving een bewijs van ‘gereed voor de toekomst’. InAxtion kan de kwaliteit van hun dienstverlening blijven waarborgen ongeacht locatie.

De quotes op deze pagina zijn verstrekt door Marc van Ravenstein
Marc van Ravenstein is algemeen directeur van InAxtion