Leestijd: < 1 minuut

Het is en blijft een iconisch beeld; de gigantische schermen op Times Square. De meest indrukwekkende content van de grootste merken en nieuwste films of series zijn 24/7 te bewonderen. Op grootschalig niveau wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken en vasthouden.

In deze podcast gaat Mathieu Daane in gesprek met Ferry Neervoort over het realiseren van het Times Square effect voor uw organisatie. Hierbij wordt er ingezoomd op de bijbehorende technieken en achterliggende ontwikkelingen. Ferry is Technical Sales Consultant bij Van Domburg Partners en houdt zich dagelijks bezig met innovaties op het gebied van Narrowcasting. De aflevering staat nu live! Altijd en overal te beluisteren wanneer het u uitkomt.

Helmink Podcast 6 – De toegevoegde waarde van Narrowcasting

Wilt u na het luisteren van deze podcast ontdekken wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Mathieu. Hij zal een gratis creatieve sessie met u plannen bij ons op kantoor. In deze sessie vertalen wij u wensen en doelen naar een Narrowcasting oplossing. Deze kunnen we vervolgens direct live tonen op onze schermen.