Strategische overname van Helmink

Per 1 juni 2018 is Helmink, een succesvol Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, leveren en managen van communicatie en data oplossingen voor de zakelijke markt, overgenomen door Job Bellekom middels een Management Buy Out (MBO). Oud-eigenaar Micha Helmink zal in de transitiefase aanblijven als commissaris en ambassadeur.

Micha Helmink is het bedrijf in 2005 gestart met als visie dat iedereen in de toekomst bereikbaar zou gaan zijn op één device. Met die gedachte is er een enorme groei gerealiseerd met het adviseren en leveren van mobiele abonnementen, hardware en accessoires waarna, vanuit die opgebouwde base, het bedrijf zich verder is gaan toeleggen op het leveren en ontwikkelen van hoogwaardige communicatie oplossingen voor de zakelijke dienstverlening en retail in binnen- en buitenland.

Job Bellekom heeft vanuit zijn business unit het huidige portfolio de afgelopen 8 jaar ontwikkeld en ziet enorme kansen binnen de Managed Dienstverlening;

“Onze groei van de afgelopen jaren laat zien dat de visie en strategie die wij hebben aansluit bij organisaties die de klantervaring op nummer 1 zetten en het maximale uit zijn medewerkers willen halen. Onze oplossingen zijn schaalbaar en worden zowel binnen het MKB+ als de groot zakelijke markt ingezet om te excelleren in (klant)communicatie”.

Job Bellekom zal samen met het huidige team en onder de bestaande naam de werkzaamheden continueren, waarbij de focus ligt op het verder ontwikkelen van businesslogica in de huidige oplossingen alsmede het uitbreiden van het portfolio waaronder de release van een unieke selfservice omgeving met 360 graden inzicht voor zowel management als de eindgebruikers.

“Er is enorm veel werk aan de winkel zoals de afronding van onze aangepaste website en het werven van nieuwe collega’s, maar gelukkig doe ik dat niet alleen. Ik ben trots op het team dat Helmink heeft staan en samen gaan we de uitdaging aan om onze ambities waar te maken” aldus Job Bellekom.
 

Schrijf in voor de nieuwsbrief